Bakgrund och erfarenhet

Mitt namn är Charlie Gaut och jag bor tillsammans med min sambo och min bonusdotter i en liten by norr om Eslöv. Jag jobbar idag på Studioaktiv24 som bland annat personlig tränare och gruppträningsinstruktör och på Gocoach.se som coach/PT.

Jag är född i Göteborg men uppvuxen i centrala Frankrike ända tills min mor och jag flyttade tillbaka till Sverige 2009. Under mina år i Frankrike var jag med i en landsvägscykelklubb och tränade även judo för att sedan tappa det helt under tonåren. Därefter blev det ett långt ”träningsuppehåll” men 2018 blev jag ordentligt biten av flugan, blev förälskad i löpningen och framför allt i ultradistanser.

Detta ledde även till att jag så smått började träna på gym och blev väldigt intresserad av hur kropp och knopp hör ihop, samverkar och fungerar. I samband med detta gjorde jag även en ”viktresa”. Att hitta till träningen och i synnerhet löpningen utvecklade mig enormt som person! Detta vill jag att andra också ska få möjlighet att uppleva och är en stor drivkraft till att jag idag arbetar som coach/PT.

Jag har idag även fått upp intresse för triathlon och genomfört både hel och halvdistans. Sedan jag började springa har jag haft en fascination när det kommer till mänsklig uthållighet som inte minskar utan tvärtom ökar ju mer jag lär mig.

 

Filosofi- och coachingmetodik

För mig handlar träning primärt om att hitta glädjen i rörelsen.

Att kunna hjälpa andra att hitta den glädjen är en stark motivation för mig. Jag tycker att det är väldigt givande att hjälpa alla människor oavsett mål och ambitioner. Vill gärna jobba långsiktigt med mina kunder och lägga fokus på att hitta/underhålla drivet i första hand.

Detta i kombination med en gedigen träningsplan, fystester och upplägg som passar DIG och ditt liv!

Diplom PT

Diplom antidoping

Diplom löpcoach